Engeland – Dag 3 – Meadowhall

Voor vandaag hebben we een bestemming dicht bij huis (lees: hotel) uitgekozen. Meadowhall Shopping Centre in Sheffield. Toen we buitenkwamen moesten we eerst de auto ijsvrij maken, het had behoorlijk gevroren vannacht. Voor we naar Meadowhall gingen hebben we eerst ontbeten bij Morrisons in Barnsley. Daar was het op deze zondagochtend erg druk, zo druk dat we blij waren dat we een plekje voor de auto konden vinden. Dat was een beetje een voorbode voor wat ons bij Meadowhall te wachten stond. Het eerste parkeerterrein was vol, en we besloten na een hele tijd in de rij te hebben gestaan een tweede parkeerterrein te proberen (er zijn meerdere parkeerterreinen rondom het winkelcentrum). We hadden geluk, een open parkeerterrein op het dak van het winkelcentrum was net ijsvrij gemaakt en wij waren een van de autos die er op mochten.

Niet normaal, zo druk was het. En we hadden allebei, vooral Han, geen beste dag met onze energie. Het was dus eigenlijk een beetje lopen van bankje naar bankje (die daar gelukkig in grote getale staan). Toch hebben we het een uur of drie volgehouden, maar dat is inclusief het vele zitten op de bankjes, een koffiepauze bij Costa Coffee en de avondmaaltijd op het food court. Veel gekocht hebben we niet, wat t-shirts voor Han en een hele mooie radiografisch bestuurbare helicopter die Han van Sinterklaas voor mij moest kopen, zei ze. 😉 Ik ben er heel erg blij mee!

Het Syma S107 helicoptertje
Het Syma S107 helicoptertje

Het weer wegrijden van het parkeerterrein viel ook niet mee door de drukte, het duurde bijna net zo lang om weer op de openbare weg te komen als de tijd dat het ritje terug naar het hotel duurde. Heel erg vermoeid kwamen we aan in het hotel, waar we er een rustige avond van hebben gemaakt en naar de uitslag van de Engelse X-factor van de avond ervoor hebben gekeken. Toch een leuke dag gehad, maar morgen doen we het veel rustiger aan, met zo min mogelijk lopen.

Reageren is niet mogelijk.