Engeland – Dag 4 – Nog een keer Scarborough

Gezien de ervaringen van gisteren hebben we besloten om het vandaag héél rustig aan te doen. Ook vanochtend moesten we de auto weer ijsvrij maken. Daarna zijn we weer gaan ontbijten bij Morrisons, deze keer in Wakefield. Het was daar een stuk rustiger dan gisteren in Barnsley. Na het ontbijt zijn we naar Scarborough gereden. We vonden het daar zaterdag erg leuk, het is ongeveer anderhalf uur rijden zodat we lekker in de auto kunnen zitten en genieten van het besneeuwde landschap. Dat was een stuk minder vermoeiend dan rondslenteren in een winkelcentrum.

Een van de prachtige foto’s van vandaag.
Een van de prachtige foto's van vandaag.

Aangekomen in Scarborough eerst nog wat foto’s gemaakt en daarna zijn we wat gaan muntjes gaan schuiven op de schuifautomaten die we leuk vinden. We wilden eerst nog even het centrum in, maar besloten dat plan te laten varen. De winkels die we willen bezoeken zijn ook te vinden in Blackpool (waar we morgen naar toe gaan). Wat we wel hebben gedaan is toen we de stad uitreden een bouwmarkt bezoeken om te kijken naar een medicijnkastje. We hebben er één naar ons zin gevonden en die ligt nu in de kofferbak van de Focus. Ook de avondmaaltijd hebben we bij Morrisons gebruikt en we waren om 19:30 weer in het hotel.

Morgen gaan we verhuizen, dan gaan we van Noordoost Engeland naar Noordwest Engeland. Een ritje waar anderhalf uur voor staat, maar je weet nooit wat het weer gaat doen. Volgens de weersberichten komt er weer een sneeuwfront aan. We zien wel wanneer het weer begint met sneeuwen. We hadden allebei een wat betere dag dan gisteren, maar toch kostte het Han allemaal veel moeite. Niet zo gek, ze is nog steeds herstellende. Dus ook morgen doen we het weer allemaal heel kalm aan. Ondanks dat alles hebben we een fijne dag gehad en zoals bijna altijd weer veel plezier samen gehad. 🙂

Reageren is niet mogelijk.