Engeland – Dag 5 – Van noordoost naar noordwest

Vandaag zijn we naar de andere kant van Engeland gereden om daar vier nachten te verblijven. Tot onze verbazing zat er geen ijs op de auto, dus nadat alle bagage ingeladen was konden we zo wegrijden. Eerst nog ontbijten bij Morrisons in Wakefield en toen op weg. De rit op zich duurde niet zo lang, ongeveer anderhalf uur maar we hebben onderweg toch een uitgebreide pauze genomen met een kannetje thee voor Han en een latte (koffie verkeerd) voor mij. Hoe verder we naar het westen kwamen hoe minder sneeuw er op de heuvels lag.

Bij het hotel aangekomen volgde na het inchecken weer het lossen van de auto. Daarna zijn we naar Blackpool gereden. Vandaag, 7 december, is er een vervolg van het computerspel uitgekomen wat wij beiden heel graag spelen. Dat spel heet World Of Warcraft en die langverwachte uitbreiding heet Cataclysm. Als we zondag thuiskomen kunnen we gelijk gaan spelen. In de winkel lag ook nog een mooi boek over het spel, en ook ik had een opdracht gekregen van Sinterklaas en Han is er erg blij mee. 😉

Verder nog wat kleine boodschapjes gedaan en daarna zijn we gaan eten. Terug naar het hotel voor een rustige avond. Het was door het reizen een lekkere rustige dag voor ons allebei. Door het zo rustig aan te doen lukt het allemaal net, dus morgen doen we dat ook weer.

Reageren is niet mogelijk.