Engeland- Dag 10 – Van Europoort naar huis

Zoals gebruikelijk werden we al vroeg gewekt door de oproep om vooral te komen ontbijten. En ook zoals gebruikelijk hebben we die oproep in de wind geslagen en sliepen lekker door tot 7:45. We hebben koffie gemaakt in de hut en ons op ons gemak aangekleed. Stipt om 09:00 lag de ferry stil aan de kade en vlak daarop reden we weer op Nederlandse bodem. Zonder ook ook maar enige controle van de Marechaussee ( ze waren er niet eens!) reden we het terminal-terrein af. Omdat het zondag is hebben we geen files gezien. Onderweg hebben we ontbeten en even na 11:00 uur waren we weer thuis. We hebben het weer erg naar ons zin gehad, ondanks dat het voor Han erg vermoeiend is geweest. Maar ook ik merk dat het allemaal wat minder soepel gaat dan een paar jaar terug. We hebben deze vakantie 1810 kilometer gereden.

Morgen krijgt de Focus een wasbeurt, zo smerig als hij nu is is ie nog nooit geweest, helemaal wit uitgeslagen van de pekel. Of dat veel zal helpen…… woensdag vertrekken we naar München, en daar is het ook vrij sneeuwzeker. En omdat het verplicht is in Duitsland bij winterse omstandigheden gaan er morgen ook winterbanden onder de Focus. Dus over enkele dagen weer nieuwe berichten op dit weblog!

Reageren is niet mogelijk.